ŽIJEME VOLEJBALEM!
Články mládež

Hráčky ročníku 2007 postoupily na Mistrovství ČR

V uplynulých dvou víkendech byly do začínající sezóny naplno zapojeny i nejmladší hráčky Volejbalu Přerov.

Hráčky ročníku 2007, tedy loňské mladší žákyně, dovršily své úspěšné působení v nedokončené sezóně 2019/20. V té se staly krajskými přebornicemi a vybojovaly si tak postup do Mistrovství ČR, které se dohrává tento podzim. Holky 5. a 6. září v Novém Jičíně potvrdily své kvality a bez problémů postoupily z 1. kola této soutěže do závěrečného finále, kterého se poslední zářiový víkend v Krnově účastní 16 nejlepších týmů z celé ČR. Tam sice rozhodně nejedou jako favoritky, ale doufáme, že v se v silné konkurenci ani neztratí. Do závěrečných bojů jim přejeme hodně úspěchů.

O rok mladší reprezentantky našeho klubu si v tuto sobotu a neděli poprvé zkoušely své volejbalové dovednosti v šestkovém volejbale na tradičním Memoriálu Jiřího Lakomého. Ten byl ze známých důvodů odložen z původního květnového termínu a trenérská rada rozhodla, že toho využije pro přípravu nejmladší generace přerovských volejbalistek, která teprve letos vstupuje do oficiálních soutěží. Výsledkově sice naše nejmladší příliš neoslnily 7. a 9. místo mezi devíti účastníky, ale od obou družstev viděli jak trenéři, tak velká skupina bouřlivě fandících rodičů bojovné výkony a spoustu pěkných volejbalových momentů. Přejeme všem hráčkám, aby jim jejich zápal a snaha vydržely a věříme, že i jejich výsledky budou na závěr sezóny v dalším ročníku memoriálu výrazně lepší.

I dalších víkendech čeká naši mládež nabitý program a všichni doufáme, že i nějaké úspěchy.

26. – 28.9. Finále MČR mladších žákyň (hráčky ročníku 2007) – Krnov

3.10. Kvalifikace do Krajského přeboru mladších žákyň (hráčky ročníku 2008 - 2009) – Městská sportovní hala Přerov

4.10 Kvalifikace do Krajského přeboru starších žákyň (hráčky ročníku 2006 - 2008) – Městská sportovní hala Přerov

V sobotu 4.10. budou navíc slavnostně předány i medaile našim úspěšným družstvům z loňské sezóny. Zlaté mladším i starším žákyním a bronzové družstvu starších žákyň, které startovalo i v soutěži kadetek. Blahopřejeme.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.