ŽIJEME VOLEJBALEM!
Aktuální zprávy

Dobrá hra v poli na favorita z Ostravy nestačila

Dobře naladěné Přerovanky po první výhře v extraligové sezóně odstartovaly i proti favoritovi slibně. Kvalitní obrannou hru v poli, kdy šel míč několikrát přes síť, však nedokázaly podpořit odvážnějším zakončením. Naproti tomu Ostrava byla přece jen razantnější a efektivnější.

Start do první sady se domácím hráčkám povedl, když po esu Zatloukalové vedly 3:1. Jenže Ostrava je hodně zlobila servisem a bez problémů se ujala vedení 1:0. Podobné to bylo i ve druhém setu a po zahájení třetího to vypadalo, že bude rychle konec. Málokdy vídaná desetibodová šňůra při podání Poláškové jim vynesla vedení 15:13. Škoda, že za tohoto stavu poslala míč při podání jen do sítě. Od skóre 19:19 hostující tým uhrál čtyři výměny za sebou, čímž se uklidnil a přes neproměnění dvou mečbolů ukončil zápas po třech setech. 

Přes jednoznačný výsledek je nutné připomenout pozitiva na straně domácích. Přerovské volejbalistky dokázaly udržet míče ve výměně, ale postrádaly odvážnější zakončení svých útoků. To potvrdil ve svém hodnocení i kouč Radim Vlček. "Ostrava dnes hrála výborně. Předváděla dobrý servis a kvalitní útok s minimem chyb. My jsme po dobrém vstupu do utkání postrádali více odvahy v zakončování.  Ve třetím setu jsme dostali šanci, ale soupeř si koncovku pohlídal. To je potřeba, aby si hráčky uvědomily, že s takovýmto soupeřem musíme hrát mnohem odvážněji, se snahou ho překvapit."       

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.