ŽIJEME VOLEJBALEM!
10.kolo čtvrtek 23.11.2023, 17:00
Volejbal Přerov Volejbal Přerov
0:322:25,22:25,24:26
PVK Olymp Praha PVK Olymp Praha
Volejbal Přerov: Hůsková, McClellan, Tinklová, Vajdová, Kohoutová, Kovačić, libero Kulová Střídali: Oujezdská, Lazárková
PVK Olymp Praha: Hodanová, Žáková, Brancuská, Virtová, Šimáňová, Šmídová, libero Dostálová Střídali: Průšová, Brichtová

Komentář

Do zápasu vlétl Přerov tlakem na útoku a na servise a od začátku šel do vedení. Až do stavu 7:3. poté se karta obrátila a Přerov začal chybovat, což vedlo k vyrovnání stavu. Vyrovnaný stav vydržel až do koncovky, ale bohužel poslední tři míče byly připsány hráčkám Olympu, které zvítězily 25:22.

Úvod druhého setu šel Olymp důrazným útokem do vedení. Přerovským hráčkám se dařilo stahovat hlavně dobrým útokem až od stavu 14:21, ale náskok byl příliš veliký a Olymp si vítězství v druhém setu pohlídal a zvítězil 25:22.

Třetí set byl nejvyrovnanější, plný skvělých zákroků v obraně. Nerozhodný stav trval až do koncovky, kde Olymp proměnil druhý matchball a zvítězil 26:24 a celkově 3:0 na sety.

Ohlasy trenérů

Veronika Tinklová (kapitán domácích): Pro diváky hezký zápas, ale pořád se motáme v kruhu. Pořád naše koncovky od stavu 20. To už není asi o umění, ale udržet to v hlavách.

Radim Vlček (trenér domácích): Gratuluju Olympu k vítězství. Dáky neuhraným koncovkám jsme nevyhráli ani set.

Hosté:

Veronika Dostálová (kapitán hostů): Jsme rádi za výhru 3:0, v každém setu to byl velký boj o každý míč, hlavně v těch koncovkách. Je to vidět i na tom skóre.ů Jsem ráda, že si z venkovního utkání odvážíme 3 body.

Stanislav Mitáč (Trenér Hostů): myslím si, že to bylo vyrovnané utkání. Z obou stran to bylo nervózní, protože domácí jsou pod tlakem vyhrát nějaké utkání. My jsme teď měli horší sérii, tak jsem měl z tohoto utkání obavy, ale musím uznat, že jsme to zvládli, protože vezeme 3 body. Ráz tohoto utkání určil první set, kde domácí hodně chyboval. Nicméně bitva byla vyrovnaná do konce.


Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.