ŽIJEME VOLEJBALEM!
20.kolo sobota 27.1.2024, 17:00
Volejbal Přerov Volejbal Přerov
1:311:25,27:25,18:25,10:25
PVK Olymp Praha PVK Olymp Praha
Volejbal Přerov: Hůsková, Kohoutová, Zatloukalová, Lazárková, Paige, Biassou, libero Kulová, Horská, Střídali: Tinklová, Oujezdská, McClellan, Köhlerová
PVK Olymp Praha: Vlčková, Hodanová, Gajdová, Brancuská, Kalhousová, Šimáňová, libero Dostálová Střídali: Šmídová, Žáková, Brichtová, Virtová

Komentář

Od prvních míčů hráčky Olympu tlačily na servise a v útoku a přerovské hráčky nezvládly reagovat a prohrály výrazným rozdílem 11:25.

Do začátku druhého setu nastoupilo úplně jiné přerovské družstvo podporované přerovskými bubeníky a celý set až do koncovky byl stav vyrovnaný. V koncovce si mírný náskok 23:20 vytvořilo domácí družstvo. To ještě Olymp zvládl dorovnat a dokonce měl i setball, ale domácí hráčky set dokázaly útokem vyhrát 27:25.

Ve třetím setu šel Olymp díky obraně na bloku a chybám soupeře do vedení, které si udržel až do konce setu a vyhrál 25:18.

Nástup do čtvrtého setu se Přerovu vůbec nepovedl a rychle prohrával 0:5. Pak se přiblížil Olympu na tři body. Díky výbornému servisu hostujících ale přerovské hráčky nenašly účinnou zbraň a prohrály rychle čtvrtý set 10:25 a tím celý zápas 1:3.

Ohlasy trenérů

Domácí:

Michaela Zatloukalová (kapitán domácích): To samé jako zápas s Libercem, byla to ostuda. Byly jsme zralé na ručník. Musíme se probrat.

Radim Vlček (trenér domácích): Gratuluju Olympu k vítězství, prostě dva sety je málo hrát v zápase. Druhý set nám ukázal, že se dá hrát. Ale musíme dál pracovat.

Hosté:

Veronika Dostálová (kapitán hostů): Jsem ráda za další vítězství za tři body. Dneska se ukázalo, že máme sílu na servise a pak máme lehčí obranu. Výjimka byla v druhém setu, kdy si soupeř dobře přitáhnul a udělal to pro nás těžší. Jsem ráda, že jsme se do zápasu vrátily a vyhrály.

Stanislav Mitáč (Trenér Hostů): já jsem především spokojený za vítězství za tři body. V současné tabulkové podobě se to hodí. Očekávali jsme těžké utkání. My jsme byli po snadném vítězství s Brnem, takže jsem očekával polevení. Domácí hráčky zase byly po porážce s Libercem, tak si chtěly spravit reputaci, což se ve některých momentech dělo. V herních činnostech jsme byli téměř ve všech lepší, utočili jsme na 50%, měli jsme deset vítězných bloků. To byly asi rozhodující faktory spolu s přihrávkou, kde jsme byli lepší než domácí hráčky.


Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.