ŽIJEME VOLEJBALEM!
Zápas

Zubřice vzdorovaly Ostravě

Nervózní premiéra. Zubřice Ostravu trápily jen chvíli Pouze ve druhém setu dokázaly přerovské volejbalistky výrazněji potrápit favorizovanou Ostravu. Sobotní extraligová premiéra tak skončila dle papírových předpokladů, hosté z Hané odjeli s výhrou 3:0 a prvními body do tabulky.
8 sobota 14.10.2017, 18:00
Volejbal Přerov Volejbal Přerov
0:313:25, 21:25, 19:25
Ostrava Ostrava
Volejbal Přerov: Zatloukalová, Vander Meerová, Dostalíková, Svobodová, Kohoutová, Jehlářová, libero Šádková. Střídaly: Schoeneová, Veselá. Trenér: Radim Vlček
Ostrava: Makauskaiteová, Zemanová, Diatková, Kojdová, Nachmilnerová, Valková, libero Teperová. Střídaly: Šípová, Čuboňová. Trenér: Zdeněk Pommer.

Nejvíce bodů: Svobodová 12, Schoeneová 10, Jehlářová 7 – Kojdová 12, Diatková 11, Makauskaiteová 10. Rozhodčí: Horký, Gall.


Diváci: 126

Komentář

Nervózní premiéra. Zubřice Ostravu trápily jen chvíli. Pouze ve druhém setu dokázaly přerovské volejbalistky výrazněji potrápit favorizovanou Ostravu. Sobotní extraligová premiéra tak skončila dle papírových předpokladů, hosté z Hané odjeli s výhrou 3:0 a prvními body do tabulky.

Nově poskládaný tým  se ovšem ve druhém setu zvedl a favoritky pořádně trápil. Dostal se dokonce do vedení 8:3. O nadějný náskok však i díky vlastním chybám přišel. Ve třetím dějství už si Ostrava vítězství pohlídala. 

„Měly jsme problémy na přihrávce, nedokázaly jsme ztrátovat a dělaly jsme v sériích hodně chyb. K tomu se přidaly i chyby na servisu. Ale přesto jsme Ostravu dokázaly ve dvou setech potrápit. Určitě se budeme zlepšovat,“ věří nadějná smečařka Eva Svobodová, která zaznamenala 12 bodů.

Ohlasy trenérů

Radim Vlček (trenér Přerova): "Vybrali jsme si velkou nováčkovskou daň. Přispěla k tomu bohužel i pěkná návštěva. Výborný vstup do druhého setu jsme pokazili po technickém oddechovém čase, kdy jsme soupeři pomohli pěti nebo šesti vlastními chybami. Ve třetím setu to bylo podobné. Přesto jsme zaznamenali určitý posun."


Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.