ŽIJEME VOLEJBALEM!
Články mládež

Starší žačky na Českém poháru

Starší žačky na Českém poháru v Poličce Svatomartinský víkend strávily starší žačky Volejbalu Přerov v Poličce na 1.kole Českého poháru. Po říjnové kvalifikaci si vybojovaly účast ve třetí pohárové sedmičce.

Turnaj se hraje systémem každý s každým, takže se holky postupně utkaly s družstvy z Moravské Třebové, Poličky, Pardubic, Olomouce, Vyškova a Zlína. Během turnaje holky odehrály čtyři

tiebreaky, z toho ve třech zvítězily, porážku 0:2 s Pardubicemi “vykompenzovaly” jasným vítězstvím se Zlínem.

Nejvíce asi mrzí prohra s Olomoucí, když jsme ve druhém setu měli tři mečboly a nešťastně prohráli set a pak i zkrácenou třetí sadu. Tím jsme se připravili o postup do druhé sedmičky Poháru a “zbylo” na nás jen nepopulární čtvrté místo (se stejným počtem 10 bodů jako třetí Olomouc).

I když se tým zatím sehrává, holky se po celou dobu turnaje snažily předvádět bojovný volejbal. Doufejme, že příchodem nové trenérky Petry Zajícové budou výkonnostně růst a třeba už v příštím kole Českého poháru se jim podaří postoupit do lepší skupiny.

1.kolo Českého poháru holky odehrály v sestavě: Bucheňová K., Bucheňová P., Cvrkálová, Drábková, Kraváková, Kromerinská, Miklendová (kapitánka), Petrželová, Pospíšilova I., Zavadilová.

R.Dokoupilová

odkaz na fotky
http://volejbalprerov.g6.cz/fotogalerie-cp-zky-policka/

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.