ŽIJEME VOLEJBALEM!
Kadetky

Extraliga kadetek - 5. kolo, Praha 5. - 6.03.2022

Z Prahy si odvážíme 3. místo ze třetí výkonnostní skupiny. K postupu nám stačilo proměnit jeden ze 3 matchballů proti Havl. Brodu.

Na turnaj jsme odjížděli v slušné pozici, když jsme v předehrávce na domácí půdě před zaplněnou tribunou skvělými diváky porazili v pěkném zápase silný Prostějov v tie-breaku.

V Praze jsme turnaj otevírali zápasem proti Orionu Praha, papírově nejslabšímu soupeři. Tyto zápasy jsou pro nás vždy jedny z nejtěžších a soupeř nás pořádně potrápil, ale utkání jsme i přes ztrátu setu zvládli. Sobotu jsme uzavírali proti Havl. Brodu zápasem, který se později ukázal jako klíčový. V zápase jsme prohrávali 0:2 na sety, ale nevzdali jsme se a zápas dotlačili do tie-breaku, kde jsme mohli dokončit dokonalý obrat, bohužel jsme nevyužili ani jeden matchball a zápas prohráli. V neděli jsme museli porazit skvěle hrající Střešovice, to se nám nepovedlo a obsadili jsme 3. místo. Tento výsledek pro nás znamená, že naše působení v extralize ukončíme opět ve třetí výkonnostní skupině.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
  •  autor: David Schlegel
    autor: David Schlegel
  •  autor: Miroslav Lakomý
    autor: Miroslav Lakomý
  •  autor: Miroslav Lakomý
    autor: Miroslav Lakomý
  •  autor: Miroslav Lakomý
    autor: Miroslav Lakomý
  •  autor: Miroslav Lakomý
    autor: Miroslav Lakomý