ŽIJEME VOLEJBALEM!
Mladší žákyně

Přípravný turnaj mladších žákyň v Přerově

V neděli 13. března proběhl v Městské sportovní hale přípravný turnaj mladších žákyň. Turnaje se kromě přerovských hráček účastnily i hráčky z Olomouce, Uničova a Bílovce.

Turnaj byl věnován hlavně souhře a zažití nového postavení. K přípravě se připojily i hráčky, které jsou celou sezónu součástí družstva starších žákyň.

Přerovské hráčky vytvořily dvě družstva. Jedno se věnovalo hlavně novému postavení. Nový systém poznamenal hru nervozitou, ale rozhodně se s tím děvčata prala statečně. Na hře byla vidět i zkušenost hráček z družstva starších žákyň, které byly i stavebním kamenem při učení postavení.

Druhé družstvo bylo složené převážně z loňských žákyň, které toho kvůli COVIDu moc neodehrály. Tam postavení zůstalo stejné a důraz byl kladen hlavně na řešení herních situací. Herní výkon nebyl ideální, ale s postupem času se výrazně zlepšoval. S odehranými míči se snižovala nervozita a zvyšovala bojovnost a odvážnost.

Přestože vůbec nešlo o výsledek, ale o herní zkušenosti, turnaj vyhrál SK Beach Klub Olomouc, druhý skončil KRS Uničov, třetí Přerov (bohužel o jeden set), čtvrtý ŠSK Bílovec a pátý Přerov.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.