ŽIJEME VOLEJBALEM!
Starší žákyně

Kvalifikace U16 v Olomouci

V sobotu 1. října začala pro hráčky kategorie U-16 herní sezóna kvalifikačním turnajem v Olomouci. Pro nás byl velmi důležitý, neboť na základě výsledků z tohoto turnaje následuje rozřazení do výkonnostních skupin a ke splnění cíle v této sezóně a tím je jednoznačně postup do finálového turnaje MČR U-16 musí holky udržet první skupinu ve všech kolech krajského přeboru U-16 olomouckého kraje. Protože jenom družstva z prvního a druhého místa postupují do kvalifikace o finálový turnaj MČR. A velká konkurence zde v kraji určitě je. Proto mě jako trenéra těší, že družstvo "A" svoji kvalifikační skupinu vyhrálo a začíná přebor olomouckého kraje v první skupině.

Zde je potřeba se soustředit na výsledky, nic nepodcenit a udržovat vysokou herní kvalitu v celé sezóně, každé klopýtnutí totiž může znamenat konec snů o finále MČR.

Družstvo "B" , po kterých budu chtít podobné výsledky hlavně v příští sezóně, určitě nezklamalo a skončilo ve třetí skupině. Jenom krůček od skupiny druhé. V příštích kolech se budou snažit o postup do druhé skupiny a dlouhodobého setrvání v této. Zde bude více kvalitních zápasů, které družstvo herně, technicky a morálně posunou a připraví je na atak nejvyšších pozic v příští sezóně.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.