ŽIJEME VOLEJBALEM!
Starší žákyně

Další kolo Krajského přeboru U18

První kolo krajského přeboru starších žákyň odehrálo přerovské béčko v sobotu v Olomouci, konkrétně skupina C. Výkony našich mladých volejbalistek připomínaly sinusoidu.

V souboji s třetím domácím družstvem (SK UP Olomouc C) začaly Přerovanky dobře a vyhrály první sadu 25:13. Poté nastoupila na kurt kompletně jiná šestice, která, bohužel, nezvládla koncovku a podlehla těsně 23:25. Tie-break byl celou dobu vyrovnaný a naše holky ho urvaly pro sebe.

Patrně pod dojmem vítězství nastoupily proti Kojetínu nekoncentrovaně. Velké potíže jim dělal zejména příjem, a tak soupeřkám stačilo pouze nedělat chyby na podání. Obraz hry se nezměnil, ani po "tradičním" střídání celé šestky.

Prohra ve dvou setech znamenala jediné. Proti dosud suverénní České Třebové bylo třeba uhrát alespoň set, abychom nespadli do nejhorší skupiny. To se podařilo, jenže druhý set byl zase o příjmu, a ten opravdu nešel. A takřka navlas stejně začala i rozhodující sada. Když se k tomu přidaly dva zkažené servisy, měnily se strany za stavu 2:8. Poslední fáze už byla vyrovnanější, ale porážka 8:15 nás udržela pouze na třetí příčce skupiny C.

Děvčata v průběhu klání uronila i slzičky, ale je vidět, že jim chybí hlavně zápasová praxe. Jejich výkony na hřišti to potvrzovaly, a když se přestanou bát "kazit", půjdou herně ještě výše.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.