ŽIJEME VOLEJBALEM!
Starší žákyně

Druhé místo starších žaček v poháru

První kolo ČP starších žákyň se odehrálo o víkendu v Kostelci nad Orlicí. Mladé Přerovanky startovaly ve druhé skupině a vybojovanou druhou příčkou se příště posunou do nejlepší osmičky východní části.

Sobotní zápasový program začaly proti Červenému Kostelci. "Tradiční" výkon na úvod turnaje se spoustou nevynucených chyb stačil na výhru ve dvou setech.

Následoval nebezpečný Hradec Králové. Vyrovnané první dějství se rozhodovalo v koncovce, která dopadla lépe pro naše děvčata. Druhý set se jim vůbec nepovedl (12:25), a tak se muselo rozhodnout v tie-breaku. Ten vyhrálo jasně přerovské družstvo (15:9)

Večerní souboj se Zlínem se odehrál až po večeři a končil těsně před půl devátou. Přestože naše holky bojovaly, odešly poraženy ve dvou sadách.

Před nedělním programem bylo jasné, že o postup budou bojovat Zlín, Hradec Králové a Přerov. Pro nás to znamenalo vyhrát všechna tři utkání bez ztráty setu a čekat na výsledky soupeřů. Nejnebezpečnějším sokem byla hned ráno Ostrava. Bohužel nemohla nastoupit nahrávačka Pavlíčkova (koleno) a po pár výměnách se ještě zranila smečařka Vachutková. To však nijak významně nezkomplikovalo cestu za třemi body (sety 25:18 a 25:20).

S Valašským Meziřičím se střídaly oba týmy ve vedení, ale bojující Přerovanky nedopustily ztrátu bodů a zvítězily 25:22 a 25:18.

Před finálním soubojem se Svitavami bylo jasné, že první místo obsadí Zlín, i když předtím podlehl Hradci. Nám "stačila" na druhé místo tříbodové vítězství, a to se podařilo. Soupeřky nekladly velký odpor a dovolily zařadit do sestavy i naše mladé hráčky, Vybíralovou a Davídkovou. Výhrou 25:11 a 25:16 holky vybojovaly postupové druhé místo a v dalším kole 19. listopadu se představí mezi nejlepšími celky východní větve Českého poháru této kategorie.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.