ŽIJEME VOLEJBALEM!
U22

Přerov EX – U22Z

V neděli 6.11. jsme hostili tým z Tatranu, který k nám zavítal na dvojutkání.

Přerov x Tatran Střešovice 3:0 (25:23,25:18,25:21)

První set jsme se ze začátku nacházeli hřišti, ale od půlky setu jsme již byli lepší tým. V koncovce jsme sice soupeře nechali trošku hrát, ale set jsme si ubojovali. V druhém setu jsme na soupeře vlétli a hned od úvodu si vytvořili náskok (7:1), bodový rozdíl jsme si drželi a do hry se postupně dostali další hráčky. Ve třetím setu jsme na začátku trošku doufali, že to půjde samo, ale timeu a vysvětlení jsme set obrátili vyhráli.

Přerov x Tatran Střešovice 3:2 (25:21,28:30,20:25,25:14,19:17)

První set druhého zápasu měl obraz prvního utkání, kde jsme soupeře k ničemu většímu nepustili. Po vítězství prvního setu, jsme měli jistotu postupu do vyšší skupiny. Druhý set tomu tak trošku odpovídal, od začátku jsme „již měli splněno“ a nepracovali a začali se trápit. V závěru setu jsme obrátili vývoj setu ze stavu 18:22 na 23:23, pak dokonce vybojovali 3 setbally, které jsme nedokázali proměnit a set v závěru ztratili. Čtvrtý set jsme byli lehce opařeni po předchozím setu. Čtvrtý set jsme se vzpamatovali a soupeře nenechali ani nadechnout a vyhráli s přehledem 25:14. V tiebreaku, ačkoliv nevypadal dle výsledku byl v našich rukou.

Hodnocení

Jan Moravčík (Trenér) - „Jsem rád, že se nám podařilo 2x vyhrát, hlavně ten druhý zápas byl velmi těžký. Byli jsme v okleštěné sestavě, kde nás trápila marodka a neměl jsem holkám, jak pomoct. Musím pochválit Soňu Hrudíkovou, která jako účko to celé absolvovala na smeči a srovnala se s tím, jak na útoku, tak hlavně na přihrávce, kde to vůbec nebylo znát. V některých chvílích mi chyběla jedna, dvě hráčky, abych tomu pomohl. Ale musím pochválit holky, že to byly schopné odútočit ve třech lidech. Myslím, že toho museli mít plné zuby.“

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.