ŽIJEME VOLEJBALEM!
Zápas

Konečně výhra bez ztráty setu

První vítězství tříbodové vítězství na soupeřově hřišti a první výhra bez ztráty setu po třech letech.
24.kolo pátek 3.2.2023, 17:00
Šternberk Šternberk
0:322:25, 17:25, 21:25
Volejbal Přerov Volejbal Přerov
Šternberk: Piantkovska, Přibylová, Heilborn, Kořínková, Látalová N., Látalová Z., libera Denina, Vyjídáková. Střídaly: Chaloupková, Truksová
Volejbal Přerov: Lazárková, Dlouhá, Kovačić, Hůsková, McClellan, Zatloukalová, libera Kulová, Michálková. Střídaly: Oborná, Köhlerová, Šrámková

Komentář

Začátek prvního setu byl velmi vyrovnaný (3:2, 7:7, 8:9), pak ale přerovské hráčky získaly dvoubodový náskok a ten si udržely až do konce sady a proměnily hned první setbol - 22:25.

Druhý set se vyvíjel podobně jako první (8:8, 9:10, 13:11). Pak se domácím hráčkám přestalo dařit hlavně na servise, Přerov výborně podával i útočil (McClellan, Lazárková, Kovačić), ujal se vedení (14:16, 16:23) a set získaly 17:25.

Třetí set začal lépe pro Přerov, ale domácím se podařilo vyrovnat na 11:11 a získávat další body na svou stranu (16:14, 18:17). Pak ovšem nastal opět zlom, domácí hráčky ztratily sebevědomí, soupeřky ožily především servisem McClellan, útokem Lazárkové, nechybovaly, otočily set 19:23 a set skončil jejich vítězstvím 21:25.

V domácím týmu se dařilo především Nikole a Zuzaně Látalovým, v týmu vítězného Přerova Lazárkové, Kovačic a McClellan.

Ohlasy trenérů

Barbora Chaloupková (kapitánka TJ Sokol Šternberk): „My jsme dnes měly za úkol agresívně servírovat, což se nám dařilo hlavně v prvním a třetím setu. Škoda třetího setu, který jsme měly výborně rozehraný, pak jsme udělaly dvě chyby a to nás stálo celý zápas. Gratuluju Přerovu ke třem bodům.

Jan Drešl (trenér TJ Sokol Šternberk): „Našim dnešním cílem bylo zatlačit soupeřky servisem. To se nám dařilo jenom místy. V rozhodujících chvílích utkání jsme zvolnili, to se nám stalo osudným. Gratuluju Přerovu k vítězství.

Michaela Zatloukalová (kapitánka Volejbal Přerov):„Získaly jsme tři body po nějaké době, byl to pro nás důležitý zápas, ve kterém jsme zvládly odvrátit nepříznivý stav ve třetím setu. Jsme spokojeni a pokračujeme dál.

Radim Vlček (trenér Volejbal Přerov): „Jsem rád, že jsme potvrdili vzrůstající tendenci výkonů a že jsme konečně dokázali vyhrát 3:0 a odvážíme si důležité tři body. Zkusíme se přiblížit k play off. Hlavně jsme se nyní zklidnili a do baráže jsme dnes poslali patrně Šternberk. My se budeme snažit hrát lepší a lepší volejbal.“


Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.