ŽIJEME VOLEJBALEM!
Juniorky A

Úspěšný turnaj U20 na domácí palubovce

Volejbal Přerov – TJ Sokol Šternberk 3:0 (21,19,15)

Začátek utkání byl velmi vyrovnaný, jelikož není jednoduché se téměř po měsíční pauze vrátit zpět ke kvalitní hře, ale díky dobrému podání, útoku a malému množství chyb v těchto činnostech jsme dokázaly zápas vyhrát. Chtěla bych pochválit i soupeře, jelikož se jejich hra velmi zlepšila oproti předešlým turnajům.

Volejbal Přerov – Tatran Střešovice 3:2 (15,-23,10,-22,13)

Věděly jsme, že tohle bude nejtěžší utkání, a odpovídá tomu i konečný výsledek, ale především to bylo kvůli naší nekoncentrovanosti během 2. a 4. setu. První a třetí set byl naprosto v naší režii, kdy jsme si ze soupeře udělaly trhací kalendář, proto nikdo z nás nedokázal pochopit průběh 2. a 4. setu, školácké chyby, nedodržování pokynů, strach zaútočit v důležitých chvílích a především hra bez komunikace. V 5. setu měl navrch soupeř, kdy vedl 8:4, ale díky chybám ze strany soupeře jsme dokázaly stav vyrovnat na 8:8, následně to bylo velké drama, jelikož se body přelévaly z jedné strany na druhou až do stavu 13:13, ale díky soupeřově chybě na útoku jsme se dostaly výhodu matchballu, a závěrečným esem jsme zvítězily 15:13. Velmi napínavý zápas pro diváky, kteří nás svoji podporou dovedli k vítězství.

Lanškroun – Volejbal Přerov 1:3 (-21,13,-16,-16)

Důležité vítězství, které rozhodlo o prvenství ve skupině. Přestože holky byly unavené po předchozí bitvě se Střešovicemi, dokázaly jsme hrát hru, kterou jsme chtěly a následně zvítězit. Výjimkou je 2. set, kdy jsme vedly 4:0 a následně prohrávaly 10:4, kdy jsme nebyly schopny přihrát a udělaly také spoustu chyb na útoku, výsledkem bylo pouhých 13 bodů.

Hodnocení trenéra:

Hráčky musím pochválit za vybojované prvenství a zvládnutou koncovku 5. setu se Střešovicemi. Bohužel je také musím pokárat za nekoncentrovaný přístup a hodně nevynucených chyb ve zbytečně prohraných setech. Je pro nás velmi důležité, abychom si udržovaly stejný kvalitní výkon ve všech setech, jelikož jen tak dokážeme zvítězit v následujících zápasech, které budou nyní pro nás velmi důležité, abychom se popraly o 8. místo v celkové tabulce. Chtěla bych také poděkovat domácím fanouškům, kteří nás podporovali během celého turnaje.

Další kolo extraligového turnaje bude probíhat ve dnech 11.-12.3.2023 v Ostravě, kde nás čekají vyrovnaní soupeři Ostrava, Frýdek-Místek a České Budějovice, a kterým budeme chtít vrátit porážku z minulých kol.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
  •  autor: Lena Oborná
    autor: Lena Oborná
  •  autor: Lena Oborná
    autor: Lena Oborná