ŽIJEME VOLEJBALEM!
Kadetky

7. turnaj U 18

Pro přerovské kadetky poslední kolo ex – ligy bylo sehráno v hale Novém Veselí a školní tělocvičně v Radostově n. Oslavou.

TJ Nové Veselí – Volejbal Přerov 3:2

Přesně 150 minut hrané utkání, ve kterém se skóre přelévalo jako voda v řece, aby na jeho konci byly šťastnější domácí hráčky. Po katastrofálním vstupu do utkání za stavu 9:1 náš výběr procitl a set strhl na svou stranu. Na vítězství v setu druhém ovšem nestačilo ani vedení 14:6.

Zbývající sety, včetně tie – breaku, pak probíhaly zhruba ve stejném módu.

Tatran Střešovice – Volejbal Přerov 3:1

Lehce vyhraný 1. set naše hráčky uspal natolik, že nezachytily nástup do setu druhého. V těch následujících nás již soupeř začal přehrávat, zejména na síti.

SKŠ ZŠ Mikulova Praha – Volejbal Přerov 3:2

Další téměř 150 minutový zápas. I přes dosavadní nevalné vlastní výkony naše hráčky utkání, zřejmě pod vlivem hladkého vítězství se stejným soupeřem minulý týden v ČP, podcenily. V utkání nevalné úrovně mohl zvítězit kdokoli, soupeř však ve zkrácené hře projevil větší touhu po vítězství.

Vzhledem k solidní hře, kterou se družstvo prezentovalo minulý týden v ČP, je jak dosažený „výsledek“, tak předvedená hra pro trenéry hořkým zklamáním.

Neustále se opakují stejné chyby – nekoncentrovanost na utkání, kumulace nevynucených chyb, nedodržování systému hry, neúčinný útok z hlavního kůlu i z 3. sledu.

Cíl, který si trenéři stanovili na začátku soutěžního období, tj. udržení se v soutěži, se sic podařilo, s notnou dávkou štěstí, splnit, nicméně, vzhledem k odchodu obou blokařek do vyšší kategorie, nedojde – li k výraznému posílení družstva na tomto postu a příchodu minimálně jedné rozdílové smečařky, bude příští rok více než kritický.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.