ŽIJEME VOLEJBALEM!
Mladší žákyně

Kvalifikace U14 na MČR

Poslední březnový víkend proběhlo 1. kolo kvalifikace na Mistrovství české republiky na 10 místech po celé republice. Přerovská děvčata byla nasazena do skupiny, která bojovala v Raškovicích. Za účasti dalších 7 družstev převážně z Moravy, poměřily týmy své síly v krásné nové hale.

V sobotu byla na programu 4 utkání. 

První utkání nastoupila přerovská děvčata proti Znojmu. Krásný volejbal z obou stran nakonec skončil vítězstvím Znojma 2:1, kde v tie-breaku Přerov prohrál pouze o 2 body.

Druhé utkání Přerov vyhrál proti pozdějšímu vítězi této skupiny zápas v poměru 2:1. První set vyhrál, druhý set bohužel o 2 body prohrál, ale ve třetím setu si vítězství pohlídal.

Třetí utkání v řadě hrála přerovská děvčata proti domácím. Nastoupení do zápasu bylo ostudné a vedlo k rychlé prohře. Druhý set začalo družstvo jako vyměněné a rychle si uhrálo velký náskok (až 10 bodů). Domácí velmi povzbuzovaní publikem ale závěr setu zdramatizovali, ale nestačilo to. Třetí set začal dobře, ale závěr opět patřil domácím a další prohra o dva body nás v konečném pořadí mrzela asi nejvíc.

Po čtyřhodinové pauze děvčata nastoupila do posledního sobotnímu zápasu, kde bohužel nenašla žádný recept na tým Frýdku-Místku a prohrála 0:2.

V neděli čekala přerovská děvčata 3 utkání. K prvnímu utkání nastoupila proti Děvčatům z Brna a hladce vyhrála 2:0. Druhé utkání proti Polance dopadlo stejným výsledkem.

Poslední utkání opět bylo dramatické, šlo o postup u obou týmů. Volejbal předváděli oba soupeři více než obětavý. Bohužel první set Přerov prohrál klasicky o dva body, druhý set soupeře ze Svitav "přejel". Třetí set byl opravdu přehlídkou krásných zákroků v poli a útočných akcí, ale pro Přerov skončil nešťastně 18:20.

Bohužel v konečném součtu nám chyběl právě jeden vítězný set, abychom postoupili do dalšího kola kvalifikace. Což samozřejmě holky mrzelo, ale když jim vydrží tréninkové nasazení, určitě nám v budoucnu nějaké radostné umístění vyhrají.

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.