ŽIJEME VOLEJBALEM!
Minižactvo

DRUŽSTVA MINIŽACTVA UKONČILA SEZONU V POHÁRU TROJIC

V sobotu 29.4.2023 se volejbalové naděje z Olomouckého kraje sjeli do sportovní hale v Troubkách, aby sehráli poslední kolo Poháru trojic v minivolejbale.

Během celé sezony bojovalo 56 družstev v osmi výkonnostních skupinách o body, ale hlavně o medaile a pohár pro celkového vítěze Poháru trojic.

Náš klub letos reprezentovalo rekordních 9 družstev, složených se začínajících volejbalistů pátých a šestých tříd. Od prosince, kdy se konal první kvalifikační turnaj, udělali všichni hráči velký výkonnostní pokrok a ve všech utkáních předváděli bojovnost a snahu a k tomu postupně do hry přidávali čím dál víc volejbalových akcí.

Naše družstva se v Poháru trojic rozhodně neztratila, i když jsme letos po dlouhé době nevyhráli pohár ani medaile. Nejlepší družstva se umístila na 7.místě (družstvo C), 9.místě (družstvo A) a 11.místě (družstvo B), když se v průběhu sezony pohybovali mezi 1. až 3.výkonnostní skupinou. Další dvě družstva odehrála většinu turnajů ve třetí nebo čtvrté výkonnostní skupině a bylo z toho celkové 21. a 25.místo. Zbývající 4 družstva se sice držela „až“ v druhé polovině výkonnostních skupin, týmy se zde více obměňovaly, ale i tito hráči podávali dobré výkony na úrovni svých momentálních dovedností, a navíc nechyběla ani bojovnost a snaha hrát pěkný volejbal.

Na závěr je třeba poděkovat jak organizátorům jednotlivých turnajů Poháru trojic, tak hlavně rodičům hráček a hráčů za podporu a pomoc při domácích turnajích i dopravě na turnaje mimopřerovské. Doufejme, že děti této podpory využijí, budou na trénincích dobře pracovat, tak aby se výkonnostně zlepšovaly a mohly úspěšně reprezentovat náš klub i ve vyšších kategoriích.

Celkové pořadí Poháru trojic:

1. VK Prostějov A 350 bodů

2. Beach Sport Olomouc A 330 bodů

3. VAM Olomouc A 329 bodů

7. Volejbal Přerov C 293 bodů

9. Volejbal Přerov A 276 bodů

11. Volejbal Přerov B 269 bodů

21. Volejbal Přerov F 203 bodů

25. Volejbal Přerov D 186 bodů

35. Volejbal Přerov H 133 bodů

41. Volejbal Přerov G 92 bodů

45. Volejbal Přerov J 79 bodů

48. Volejbal Přerov J 60 bodů

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
  •  autor: Radana Dokoupilová
    autor: Radana Dokoupilová
  •  autor: Radana Dokoupilová
    autor: Radana Dokoupilová