ŽIJEME VOLEJBALEM!
Starší žákyně

Memoriál Milana Kafky

Ve dnech 16.-18.6.2023 se konal v Plzni každoročně pořádaný Memoriál Milana Kafky. Jedná se o významný turnaj KCM - krajských center mládeže ve volejbalu dívek (kategorie U16).

Při zastoupení družstev všech 14 krajů ČR dokázal triumfovat výběr KCM Olomoucko!

V sestavě KCM Olomoucko vedené hlavním trenérem p. Alešem Novákem byly i tři talentované hráčky z kategorie U16 VK Přerov z.s. (Darina Pavlíčková, Karolína Židlíková a Nela Urbánková).

Výběr KCM Olomoucko díky svým vynikajícím výkonům postoupil ze základní skupiny ze 3. místa a poté zápas od zápasu postoupil vyřazovacím systémem až do samotného finále, ve kterém porazil jednoznačně tým Ústeckého kraje (3. místo obsadil tým města Prahy).

Příští rok se budou konat Mládežnické olympijské hry, kam se pojede tento výběr KCM Olomoucko poprat o vylepšení 2. místa z posledních MOH.

Vedení klubu VK Přerov z.s. tak touto cestou gratuluje našim hráčkám k takto významnému úspěchu a současně děkuje za velmi příkladnou reprezentaci našeho klubu. Na začátku nové sezóny při nejbližší vhodné příležitosti pogratulují hráčkám zástupci vedení ještě osobně spolu s předáním drobné pozornosti.

Mgr. Robert Pavlíček - člen výboru VKP

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.