ŽIJEME VOLEJBALEM!
Aktuální zprávy

Slovo předsedy

Vážení partneři, trenéři, fanoušci a rodiče,

Všem Vám velmi děkuji za práci a podporu v uplynulém roce. Díky Vám v našem městě stále žije volejbal, díky Vám může stále platit, že žijeme volejbalem od přípravky až po extraligu.

Tyto slova píši v prostorách Městské sportovní haly a nyní je zde úplné ticho. Avšak již zítra zde a na dalších místech začne trénovat naše mládež, naše ženy a opět se haly rozezní typickým volejbalovým hlukem, který je důkazem toho, že je o tento sport stále velký zájem. To mne samozřejmě velmi těší, ale zároveň je to pro všechny členy výboru velký závazek, abychom společně udrželi a rozvíjeli standardy, které tu byly úspěšně dlouhá léta budovány. Buďme všichni hrdí na to, že patříme ke klubu, který je jediným v Přerově s dívčí, ženskou účastí v nejvyšších soutěžích v České republice. Buďme pyšní na to, že volejbal tu má již 100 letou tradici a ženskou extraligovou příslušnost držíme 20 let. Obě tyto krásná výročí jsme si připomněli na slavnostním dni 2.12.2023, který proběhl v prostorách Městské sportovní haly a kromě samotného ceremoniálu, utkání kraje a extraligy žen si mohli všichni ještě večer užít tento jedinečný den na živém vystoupení kapely Los Playboys.

Nedávno jsem za velmi tragických okolností přišel o oba mé rodiče. Volejbal se tak stal mojím druhým domovem, mojí další rodinou. Proto všem zdůrazňuji, že jsme všichni na jedné lodi a každý nadšený jednotlivec může výrazně přispět k tomu, aby průběh plavby byl co nejklidnější a abychom vždy dopluli tam, kde chceme být. V tomto roce nás opět čeká spoustu výzev a významných událostí. Namátkou : oslavíme 10 let Volejbalu Přerov, bude první letní celoklubové soustředění, budeme pořádat republikové finálové turnaje kategorie U16 a U18 a tradiční již 34.ročník Velké ceny Přerova juniorek a 31.ročník Memoriálu Jiřího Lakomého mladších žákyň a mnohé další. Opravdu je se na co těšit.

Do roku 2024 přeji všem především pevné zdraví. Ať se dál rozrůstá naše volejbalová rodina, ať vám všem přináší volejbal radost, nové zážitky a kamarády ! Krásný Nový rok Vám přeje a těší se na setkání s Vámi

Ondřej Friedl, předseda klubu

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.