ŽIJEME VOLEJBALEM!
Aktuální zprávy

Zubřice v poháru vyřadily Šternberk a zabojují o Final Four

Dvě utkání během tří dnů připravil přerovským a šternberským volejbalistkám program Českého poháru a extraligy žen. Čtvrteční pohárový duel ve Šternberku ovládly poměrem 3:1 na sety Přerovanky, které tak postoupily do čtvrtfinále, v němž se utkají s prvoligovými Dobřichovicemi.

„První dva sety jsme hráli stoprocentně koncentrovaní a ve všech činnostech jsme byli jasně lepší. Ve třetím jsme vedli 5:1 a mysleli si, že se to uhraje samo. Začalo se to tahat a v koncovce jsme prohráli. Řekli jsme si, že to takhle nejde a ve čtvrtém setu jsme hráli koncentrovaný volejbal,“ pochvaloval si trenér Přerova Radim Vlček.

Lodivod Šternberku Vladimír Sirvoň musel před pohárovým zápasem řešit řadu problémů. „Chtěli jsme to pojmout trochu i jako přípravu na ligu, což nám však nevyšlo. Některé holky hrály i přes zdravotní problémy a byli jsme vůbec rádi, že jsme utkání odehráli,“ posteskl si Sirvoň.

Zubřice tak zabojují o historický postup na turnaj Final Four proti vedoucímu týmu skupiny B 1. ligy z Dobřichovic. Ten překvapivě vyřadil KP Brno.

Nyní už však Přerov čeká extraligový duel. V sobotním 4. kole soutěže hostí sedmý Frýdek-Místek a rád by navázal na parádní výhru z palubovky Olympu Praha.

„Zápas musíme zvládnout v hlavách a nebát se domácího prostředí,“ narážel Radim Vlček na nezvládnutou domácí premiéru s Ostravou.

„Když budeme hrát poctivý bojovný volejbal s klidem, tak bychom měli uspět,“ uzavřel kouč.

Zdroj: https://prerovsky.denik.cz/ostatni_region/zubrice-v-poharu-vyradily-sternberk-a-zabojuji-o-final-four-20181019.html

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.