ŽIJEME VOLEJBALEM!
Aktuální zprávy

Zlepšujeme se zápas od zápasu, říká nahrávačka Zatloukalová

Nervozita z domácího prostředí a startu nové soutěže opadla, volejbalistky Přerova začaly úřadovat. Po překvapivé výhře 3:0 na Olympu a pohárovém vítězství 3:1 na palubovce Šternberku ve své hale rozebraly i Frýdek-Místek.

V prvním setu to ale chvílemi připomínalo nepovedenou domácí premiéru proti Ostravě.

„První domácí zápas to bylo hodně nervózní, ještě jsme nebyli tak sehraní, ale zápas od zápasu se to zlepšuje,“ všimla si nahrávačka Zubřic Lucie Zatloukalová.

Ta sledovala za stavu 18:19 v úvodní sadě nečistou nahrávku hostů, což trenér Přerova Radim Vlček reklamoval slovy: „Tak to pískej!“.

Nepískalo se, Frýdek uhrál bod, Vlček dostal žlutou kartu, a rozhozené Přerovanky už pak získaly jediný míč.

„Ještě tam byla nervozita, Frýdek má dobré fanoušky, což nás možná zaskočilo, nakonec jsme se z toho ale dostali,“ oddechla si Zatloukalová.

Ta sice v utkání neuhrála ani bod, od druhého setu ale dirigovala přerovskou hru, která snesla přísná měřítka. Frýdek si nevěděl s útokem Zubřic rady, ty soupeři povolily ve druhé sadě jen 13 a ve třetí 12 bodů. Ve čtvrté si pohlídaly zisk tří bodů.

„Zlepšili jsme servis, nedělali zbytečné chyby a hráli jako tým,“ ohlížela se Zatloukalová.

Ve čtvrtek Přerovanky zajíždí do Brna, kde je čeká VK Brno. Doma se pak Zubřice představí v sobotu 27. října, kdy hostí suverénní Olomouc.

„Je to soupeř jako každý jiný, budeme bojovat,“ slibuje Lucie Zatloukalová.

Zdroj: Přerovský deník

Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.