ŽIJEME VOLEJBALEM!
25.kolo čtvrtek 29.2.2024, 18:00
Volejbal Přerov Volejbal Přerov
3:125:19,25:21,27:29,25:17
Šternberk Šternberk
Volejbal Přerov: Zatloukalová, Lazárková, Kohoutová, Biassou, Hůsková, Paige, libero Kulová Střídali: Tinklová, Oujezdská, Martincová
Šternberk: Látalová, Weidenthalerová, Cohen, Kurerova, Kloda, Úradníková, libero Vyjídáková Střídali: Němečková, Brunclíková

Komentář

Začátek utkání napovídal, že dnes bude k vidění v Přerově vyrovnaný zápas. Skóre bylo vyrovnané až do stavu 10:10. Pak se povedlo Šternberku díky podání odskočit o 3 body. Vzápětí ale Přerov servisem srovnal a do konce setu udělal méně chyb a zvítězil 25:19.

Do druhého setu vstoupil Přerov vlažně a vlastními chybami pomohl Šternberku k rychlému vedení 4:1. Přerovu se potom díky vynikajícímu útoku povedlo dorovnat a začalo tahání o každý bod až do stavu 20:20. Koncovku si Přerov pohlídal a zvítězil 25:21.

Ve třetím setu začal opět lépe Šternberk a dostal se k vedení 7:4. Poté útokem Přerov stav vyrovnal a pokračovalo se ve vyrovnaném utkání, kdy se žádné družstvo nedostalo do výrazného vedení. V koncovce rozhodly chyby Přerov a Šternberk vyhrál třetí set těsně 27:29.

Do čtvrtého setu lépe vstoupil Přerov a rychle si získal tříbodové vedení, o které postupně svými chybami přišel. Od stavu 14:14 se Přerovu dařilo a postupně si vypracoval náskok, který udržel až dokonce a vyhrál čtvrtý set poměrem 25:17 a celý zápas 3:1.

Ohlasy trenérů

Michaela Zatloukalová (kapitán domácích): Jsme rádi, že jsme to zvládli za tři body a máme play off. Chtěla bych poděkovat divákům, opět tady byla vynikající atmosféra.

Radim Vlček (trenér domácích): Super.Dneska vítězství za tři body. To je jediné, co nás dnes zajímalo. Urvali jsme to týmově. Trošku jsme zpanikařili ve třetím setu, ale potom jsme se v polovině čtvrtého setu probrali a dotáhli jsme to k zaslouženému vítězství. Musíme se ještě dobře připravit na dva zápasy a pak teprve přemýšlet o play off.

Hosté:

Aneta Weidenthalerová (kapitán hostů): Dneska jsme si ten zápas prohrály vlastníma chybama. Chtěly jsme tady uhrát nějaké body, ale to se nepovedlo. Nicméně nic se neděje a musím jít dál do dalších zápasů. Gratuluju Přerovu k vítězství.

Miroslav Jehlář (Trenér Hostů): Soupeři gratuluji k získání tří bodu, což je horší pro nás. Počítal jsem s tím, že se porveme lepším způsobem. První set jsme začali vlažně a báli jsme se udělat chyby a bylo to opatrné. Začali jsme hrát druhý, třetí set už byl mnohem kvalitnější. Ve čtvrtém setu se vrátily naše chyby a chvílemi nám vázne i distribuce nahrávek. To, co nechceme, se vrací pořád dokola.


Fotogalerie

Zobrazit:
 

Sezóna 2022/2023 - posledních 50 fotografií

TIP: kliknutím na náhled, zobrazíte fotografii ve větší velikosti.
K sezóně 2022/2023 nejsou k dispozici žádné fotografie.